divendres, 25 de maig del 2012

L'escriptora Núria Pradas ens visita

Ahir vam rebre la visita de Núria Pradas, escriptora de Literatura infantil i juvenil.
Després de llegir un dels seus llibres, "La colla de les mofetes", els alumnes de 1r d'ESO han tingut l'oportunitat de parlar amb la seva autora de la seva feina com a escriptora ("escriure és apassionant", ens va dir), de llibres,  de les seves aficions i de moltes coses més. A la biblioteca, es respirava l'atenció i l'interès d'uns nois i noies contents de poder parlar amb l'autora del llibre que els va fer passar una bona estona. I és que...llegir pot ser divertit!

7 comentaris:

Alicia ha dit...

Em va agradar molt que l'autora Núria Pradas tingués el detall de venir a visitar-nos, ja que segurament que està molt ocupada.
La seva visita va estar molt bé, ens va resoldre moltes preguntes i ens va explicar anècdotes molt divertides.
Resumint, em va agradar molt.

Alícia Charneco Álvarez. 1r B

Anònim ha dit...

Vaig a 1r d'ESO B i el llibre que hem llegit de la Núria Pradas m'ha agradt molt. La part que més m'ha agradat ha sigut al principi quan tots es deixen la roba i així és com es forma "La colla de les mofetes". I també la personalitat de cada personatge: dels alumnes i dels profes.. tan reals!

Anònim ha dit...

soc la lamyae de 1rC
el llibre m'agradat molt i esta ben fet i els personatges i els profes estan be m'agradat molt . i quan a vengut la autora ha estat be li hem fet preguntes ens ha contestat i era molt simpatica i amable i m'agradat molt quan a vengut m'agradat molt la visita de la autora ha estat impressionant.

Anònim ha dit...

Hola, sóc el Jordi de 1r C
El llibre m'ha agradat bastant tot i que algunes coses no m'han agradat.
Sobre la visita de la Núria Pradas ha estat bé.
M'ha agradat que la Núria sabes com es viu la vida a l'insti a primer d'ESO.

Anònim ha dit...

Hola sóc el Marc de 1r C i m'ha agradat bastant el llibre i que l'autora vingués a visitar-nos i que ens contestés totes les preguntes.

Anònim ha dit...

La britat es que aquest llibre esta molt bé fet ,els personatges estan molt ben fets ,la britat es que m'han agradat tots els personatges, si jo hagues fos una escritora mai s'hem abria ocurrit aquest personatges, m'ha agradat molt el misteri que van resoldre. Vam tenir la sort de que la autora Núria pradas ens va venir a visitar ja que ha de estar molt ocupada amb les feines de la casa , i ensenyant a nens/a i escribint més llibres :)
Anna Chalé Gascó 1r eso C.

Anònim ha dit...

Sóc el Denis: M'ha agradat una mica el llibre: va d'uns nens que van a l'institut i el professor de educació física els hi posa el nom de la colla de les mofetes i ho diu en pla conya. els ho diu de veritat.I també és impossible que la Valèria mai s'oblidi el equip de gimnàstica i justament s'oblida l' equip. :)