dimarts, 4 de juny del 2013

El llibre del mes de juny



Per als alumnes: Adolescents.cat. De diversos autors i de l'editorial La Galera.  Hem triat una lectura estiuenca, refrescant, fácil, per portar a la platja o a la muntanya i anar llegint a retalls. Els temes, els que més us interessen als adolescents: les relacions de parella, l'insti, els amics, el facebook, l'autoestima, el sexe i els pares. Per tenir en compte: és el llibre oficial d' adolescents.cat, el web més popular dels adolescents catalans.
 
 
 
I per als adults,  l'estiu comença... Volem dir que recomanem un dels llibres més venuts d'aquest Sant Jordi i que ha estat guardonat amb el premi Ramon Llull d'enguany. Es tracta de L'estiu que comença de Sílvia Soler i de l'editorial Planeta. L'illa dels llibres us n'ofereix un tastet en el següent enllaç: 


1 comentari:

Unknown ha dit...

És un llibre molt amè però pel meu gust en el inici amb massa connotacions negatives i emocionalment em va tocar la fibra;crec que és més difícil fer enganxar al lector amb arguments més "lights" però aqui està el mèrit de l'escriptor! Després a mitja novel.la els desastres familiars van minvant i al final deixa un bon gust de boca amb final feliç.Recomenable.