dilluns, 6 d’abril de 2015

El llibre del mes d'Abril


Per a tothom hi ha un llibre. Un llibre que et defineix, una història que t'identifica. Aquest podria ser el teu perquè és un llibre que parla de llibres i, entre les seves pàgines podries trobar-hi la història més adient per a tu. Què et ve de gust llegir? Un clàssic, un de romàntic, un per extreure'n citacions o bé un llibre que t'ofegui les penes?... Això és el que la Sara, la protagonista, pensa. I per això busca la història més adient per a cadascú... la qual cosa provocarà canvis en les vides dels altres. I potser també en la seva...
És La llibreria dels finals feliços escrit per Katarina Bivald amb molt d'humor i amor envers la literatura, la vida i les persones.
Un bon llibre per al mes del llibre!

I perquè puguis trobar el teu llibre per a la propera diada de Sant Jordi, t'oferim tot seguit diversos enllaços a webs amb bones recomanacions literàries:

Seleccions bibliogràfiques adreçades a nens i nenes, nois i noies:Selecció bibliogràfica adreçada als nens i nenes, nois i noiesSeleccions bibliogràfiques adreçades als adults: