dilluns, 21 de novembre del 2016

Han començat les sessions del Pla Lector Bages Sud

El passat dimecres dia 16 de novembre va tenir lloc la segona sessió del Pla Lector del Bages Sud d'enguany a la biblioteca de l'INS Castellet.
Us recordem que el Pla Lector està format per docents dels diferents centres escolars del Bages Sud, per les bibliotecàries i per les tècniques LIC dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Bages; aquest curs, a més, es compta amb la col·laboració de la Sònia Moya, professora i poeta, com a dinamitzadora. La funció bàsica d'aquestes reunions és potenciar la lectura entre l'alumnat, buscar recursos conjunts per a la motivació i intentar millorar aquest aspecte competencial a les diferents etapes educatives.
Durant el curs, es fan diferents activitats conjuntes entre els centres educatius, com ara la lectura a 6è de primària i a 1r d'ESO del llibre "El llibre de les bèsties" de Ramon Llull, dintre de la celebració de l'any Llull.
Enguany, a nivell intern del Pla Lector es vol potenciar la lectura de la poesia, per així poder transmetre, també, a l'alumnat la passió per aquest gènere literari. Així, en primer lloc, es llegirà el llibre "Mur" de Gemma Gorga, premi de la Crítica de la Poesia Catalana.