dissabte, 19 de gener del 2013

Aprenem a estimar i imitar els nostres catalans il.lustres

L'equip de professors i els alumnes del centre hem començat  a posar fil a l’agulla en el projecte LIC (cohesió lingüística i social) d’aquest curs.                    
Per grups de treball hem triat personatges cèlebres per la seva vàlua intel·lectual i sobretot humana amb la voluntat d’aprofundir en  la seva vida i la seva obra perquè ens serveixin de guia i de model   en les nostres vides diàries. La repercussió del treball constant i l’honestedat moral en la societat ens ha fet decidir per aquest tema tan ampli i ric en estímuls i coneixements.
Des de la biblioteca hem iniciat la cerca d’informació. Després, des de les diferents àrees, redactarem i donarem forma als treballs i en prepararem l’exposició oral per compartir-los  entre els diferents grups.
Relacionat amb el tema anterior, també volem tenir la perspectiva propera de persones que en aquests moments estan treballant dins del seu àmbit (l’esport, la literatura, la ciència, la música, la religió etc.) per una societat més justa i humana. Persones properes que saben ensenyar els valors i disciplines humanes que la societat ha desenvolupat al llarg de la seva existència i evolució.
Per tot el que acabem de dir, considerem aquest projecte la base de qualsevol aprenentatge fonamentat en la curiositat i el respecte pels valors i el coneixement.
Endavant doncs, alumnes i professors en aquesta tasca que ens il·lusiona i de ben segur ens obrirà nous horitzons del coneixement humà.
Sabina Salat, coordinadora LIC