dilluns, 11 de febrer de 2013

L'escriptora Maria Mercè Roca ens visitaAquest dijous passat vam tenir l'oportunitat de tenir entre nosaltres l'autora de "Com un miratge" Maria Mercè Roca.
Aquesta lectura l'han gaudit els alumnes 2n d'ESO. I diem que l'han gaudit perquè és una lectura que  ha agradat molt. A més, el fet de poder parlar-ne amb l'autora després de llegir-la és tot un luxe. Entre d'altres coses, la Maria Mercè ens va parlar de l'ofici d'escriptor i vam repassar amb ella diversos passatges de l'obra que hem llegit.
Arran de les nostres preguntes, ens va explicar de com s'ho fa per tal de posar-se a escriure una novel.la, del temps que hi dedica, de com s'inspira per destriar el tema, els noms dels personatges... i que, de vegades, abans de posar-se a escriure, ha d'investigar força. Vam valorar molt que l'autora també ens parlés del seu compromís polític en relació al procés sobiranista endegat. 
Aquell dia tots vam marxar amb la sensació d'haver passat una estona agradable i rica i que ens ha deixat un bon record!