divendres, 5 de juny de 2015

El llibre del mes, una lectura estiuenca


Arriba l'estiu i la lectura que volem recomanar és molt adient per llegir vora el mar, al bosc, a la muntanya o al balcó de casa al capvespre.
Així, la lectura que hem triat aquest mes és de Pilar Garriga, autora molt coneguda i estimada pels nostres alumnes després de llegir Un estiu a Borneo i Un estiu a Tacugama: En Martí i la Mont van a visitar a Borneo la tieta Rosa que treballa en una clínica d'orangutans. Anys més tard. en Martí i la Mont tornen a visitar la Rosa que va marxar a a viure a Sierra Leone per treballar en el santuari de ximpanzés de Tacugama.
Després d'aquestes lectures, vam tenir el privilegi de rebre la visita de l'autora qui ens va explicar les seves aventures en aquests països amb la seva germana Rosa i que la van inspirar a escriure els seus llibres. La xerrada que ens va oferir va ser molt entranyable i molt propera. Pilar, no oblidarem la bona estona i el missatge que ens vas fer arribar!
Ara, de la mà d'Onix Editor, Pilar Garriga ens ofereix Un estiu al Priorat: En aquest cas, el Martí viurà un episodi que li canviarà la vida.
Aquest estiu, doncs, farem una visita al cor del Priorat!