dilluns, 9 de juny del 2014

Aquest dijous dia 12 celebrem la IX Vetllada Cultural

Dijous tindrà lloc la Vetllada Cultural que ja fa anys que curs rere curs anem celebrant a la biblioteca del Centre. Aquesta vegada, però, i per tal d'arribar al màxim de persones que vulguin assistir-hi, celebrarem la Vetllada a la Sala Polivalent de Cal Soler. El dia, el dijous dia 12, i l'hora, a les vuit del vespre.
En l'acte estrenarem els films realitzats pels alumnes de 4t d'ESO Humanístic i 1r de Batxillerat de Cultura Audiovisual que participen en el projecte CINEMA EN CURS.
Per poder portar a terme els films s'ha comptat amb la participació de nombroses persones, entitats, comerços i escoles de Sant Vicenç de Castellet i amb la col.laboració molt especial de l'AMPA de l'Institut i dels Ajuntaments de Sant Vicenç de Castellet, el Pont de Vilomara i Castellgalí, i l'assessorament professional de l'Associació A Bao A Qu". A tots... moltes gràcies!!!
En les entrades de més avall us oferim un petit tastet de tot plegat: Tràilers del curtmetratge RES NO S'ATURA i dels dos films documentals UN POBLE EN DANSA i VEUS D'ESCOLA. 
Vegeu-los!